Benvinguts a la pàgina del Ràdio Club Vallès - EA3RCH, Propera activitat; Mercat de segona mà a MERCA-HAM 2024, Lloc: Pavelló Esportiu Municipal, PEM GUIERA, Avinguda de Guiera, 6 - 08290 Cerdanyola del Vallès, (Barcelona) el dissabte 15 de juny de 2024, de les 9 h. a les 20 h. - us esperem

Activitats

El Ràdio Club de Vallès es caracteritza per les nombroses activitats que realitza, que van dels nombrosos concursos en bandes altes, fins a la col·laboració en tots els actes culturals que organitza la ciutat de Cerdanyola de Vallès. Aquests actes són la cavalcada de reis, cercaviles, esdeveniments esportius i tots aquells que necessiten una estreta comunicació entre els diferents membres de l'organització.

D'altra banda, no ha estat difícil veure l'estand del Ràdio Club del Vallès en diferents fires dedicades al món de la ràdio, com ara Merca Ràdio o la que s'organitza a la ciutat de Lió (França).

En els locals de l'Ateneu de Cerdanyola, el Ràdio Club Vallès organitza diferentes activitats, com ara el mercat de segona mà, que se celebra cada segon dissabte de mes i que és un dels "mercats" més freqüentats i reconeguts de Catalunya.

La participació del Ràdio Club d'Vallès en diferents concursos és notable i no és difícil escoltar la crida de la EA3RCH/p en qualsevol concurs de bandes altes. L'equip de concursos, esponsorizat per ICOM, és un dels més actius del pais.

El caràcter divulgatiu de la nostra activitat també és important. Cada any realitzem diferents activitats entre els escolars de la ciutat, per tal d'apropar el meravellós món de la radioafició a la mainada. Dins d'aquestes activitats d'"acostament" de la nostra afició, destaca la col·laboració del Ràdio Club del Vallès amb agrupaments escoltes a les jornades de la Jamboree On The Air, que se celebren cada any. Nosaltres cedim les nostres instal·lacions i equips, per tal que els joves portin a terme aquesta activitat.

Des de l'any 2010, conjuntamente amb la Unió de Radioaficionats d'Osona i Grup Osona ràdio, organitzem la "Diada de Radioaficionats del Castell de Montesquiu". També participem assíduament en les "Trobades dels amics de la Ràdio", organitzades per ACAR i que se celebren dues vegades a l'any a Cardedèu. També assistim a la "Trobada anual de Radioaficionats de la Cerdanya" i a una de creació més recent, la "Trobada de Radioaficionats al Delta de l'Ebre".ACTIVITATS DEL RÀDIO CLUB VALLÈS
Tenim concursos:

Participació del Ràdio Club del Vallès en concursos.

Cursos i Xerrades:

De moment no disposem de cursos i xerrades.

Jornades:

13 Jornada Montesquiu.
Subir Subir

App WhatsApp.

¡Estamos aquí para ayudarte! No dudes en preguntar. Selecciona un usuario.
Miguel Ángel (En línea) EA3RCH
647501415
Abre chat para empezara hablar.
Luis Chávez
Hola, bienvenido! 👋
Cómo te puedo ayudar? Te responderé lo antes posible.
×